Alla hjärtans dag

Konstig dag egentligen, alla hjärtans dag. En dag på året då man ska sprida kärlek omkring sig. Eller… om man ska tro butikerna runt om i landet, så är det den dagen då vi ska överösa våra nära och kära med blommor, choklad och alla möjliga och omöjliga presenter. Jag har själv gått på den niten och köpt choklad till min partner. Utanpå förpackningen till chokladen står det typ Jag älskar dig. Fånigt egentligen. Det är ju mycket bättre att säga det med sina egna ord. eller ännu hellre med handling. En kram funkar i de flesta fall.

Jag tycker man ska försöka vara generös med både orden Jag älskar dig och alla andra vänliga ord varje dag hela året, inte bara när det är alla hjärtans dag. Och Vill man verkligen visa sin kärlek för världen, då är det väl bättre att ge kärleken till dem som verkligen behöver den. Kanske till barnen i Bangladesh eller flyktingar runt om i världen.

Men. Om det nu är svårt för en del att visa kärlek 365 dagar om året, då är det ju bra att det finns en dag då de kanske kan anstränga sig lite.

Kärlek till allt och alla från mig, alla dagar om året!!

lila-hjartan

Lämna en kommentar