Appropå att sprida kärlek

Som jag nämnde i förra inlägget, så har min son Adhd. Men han har också en fantastisk klassföreståndare och en specialpedagog som hjälper oss. Jag tycker att de gör ett fantastiskt jobb och ville därför tacka specialpedagogen. Köpte en bukett tulpaner och gav till henne.

Oj vad hon blev glad. Glädjetårarna kom och hon visste nog inte riktigt vad hon skulle tro. “Jag gör ju bara mitt jobb” sa hon. Kan hända, men vi uppskattar det och en bukett tulpaner, så enkelt att göra någon så glad.

Vi har nu hört från andra hur hon har berättat om de här tulpanerna. Det är ju roligt, men ändå, det var ju bara några tulpaner! Så superenkelt. Det kommer jag att göra fler gånger. Ge blommor eller något annat till någon som “bara gör sitt jobb”.

Funderade på bibliotikarien. Eller kanske hon som sitter i kassan i matvarubutiken. Gissa om hon skulle bli förvånad!

Vem vill du ge tulpaner till?

tulpaner-rosa

Lämna en kommentar