Förberedelserna är i full gång

51 avsnitt om Sofie är färdigskrivna, nu ska de bara redigeras lite. Jag hade dock hoppats på att ha 52 avsnitt innan serien drar igång, så vi får se om det blir ett till senare idag. Jag har skrivit halva det femtioandra avsnittet, men blev lite osäker på om det verkligen blev bra. Därför tog jag en paus.

Startsidan är klar. Eller helt klar blir en sida aldrig, men tillräckligt klar för att den ska publiceras i alla fall. Just nu håller jag på att göra i ordning lite andra sidor. En hemsida med bara en startsida är ju inte så mycket att vilja ha. Speciellt inte när den är så kort som den är just nu.

Av någon anledning har jag valt att varva lite med filmer här på hemsidan, trots att jag egentligen inte är någon direkt filmskapare, jag är författare. Men jag tycker ju själv att det är mer lättsamt att se på en film och därför ska jag försöka göra några sådana också.

Fast fokus på den här hemsidan kommer hela tiden att ligga på serien om Sofie. Det är Sofie som är den viktigaste. Det är hon som ska lära oss att leva livet :). Jag anser nämligen att man inte behöver vara deprimerad för att ta till sig det som Sofie lär sig. På samma sätt som att alla skulle må bättre av att äta och leva som diabetiker, så kan vi alla ha glädje av att leva efter det som Sofie kommer att få lära sig. Bland annat att vistas mera i naturen och att ta hand om sig själv i första hand istället för att alltid sätta alla andra först.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.