God Jul

Imorgon publiceras redan avsnitt 10 i serien om Sofie. Det kommer att komma nya avsnitt oavsett det är helgdag eller inte. Varje fredag kommer det ett nytt avsnitt. Årets sista avsnitt kommer därför den 28 december och den 4 januari kommer första avsnittet för 2019.

Jag försöker göra så att det kommer ett nytt avsnitt någon gång mellan klockan sju och klockan nio på morgonen, vanligtvis innan klockan åtta. Om du är uppe klockan sex på morgonen, eller som Sofie, klockan fem, så behöver du inte börja titta efter nytt avsnitt redan då, men det kommer :).

I serien om Sofie befinner vi oss just nu fortfarande mitt i sommaren. Det var sen-sommar när jag började skriva om Sofie och då fick det bli så. Men trots det vill Sofie, Henning och jag önska er alla en riktigt God Jul! Tja, Sofie och Henning finns ju inte på riktigt, men de finns just nu i mitt hjärta och ibland känns det nästan som om de är här :). Och om de hade varit här, då hade de garanterat önskat God Jul.

Och om Henning varit här hade han lika garanterat sagt åt oss alla att ta det lugnt. Julen handlar inte om att handla så många julklappar som möjligt och inte om vem som dukar finast julbord eller vem som har flest ljus runt huset. Julen handlar om kärlek och för kärleken behöver du aldrig stressa! Kärlek och stress är varandras motsatser, som natt och dag. Det går inte att ha båda samtidigt. Och vårt råd till dig är att välja kärleken framför stressen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.