Bästsäljande bok

Hos Bokus finns det en flera olika topplistor. Bland annat finns det en lista för pocketböcker, en för skönlitteratur och en för faktaböcker. Men de har också en lista som de kallar för Bokustoppen. På den listan hittar man böcker ur alla kategorier. Just nu är det en bok om “livskunskap” som ligger överst på den. Boken heter “Lär dig leva: mindre stress – mer närvaro”. Författarna till den här boken heter Susan och Mats Billmark.

Mats och Susan har skrivit flera böcker tillsammans och just den här boken har kommit ut i ett flertal upplagor redan tidigare. Men just nu ligger den alltså som nr. 1 På Bokus topplista.

Just nu har jag boken i min hand och tänker läsa den så som författarna rekommenderar – ett kapitel i taget. När man läst ett kapitel kan man behöva fundera på det man läst så att man verkligen kan ta det till sig. Därför rekommenderar de att man lägger boken ifrån sig när man läst ett kapitel innan man går vidare till nästa.

Både Mats och Susan har enligt början på boken, erfarenhet av att stressa och jobba alldeles för mycket. Men de har tagit sig ur det och vill nu dela med sig av råd och tips som hjälpte dem att komma ur den onda cirkel som de hamnat i.

Det första kapitlet handlar om att Stänga av. Att stänga av är inte bra. Författarna menar att de själv stängde av och inte lyssnade på de signaler som kroppen försökte skicka till dem när de jobbade som mest och var som mest stressade. Jag har sagt det förut, och jag kan säga det igen. Det är otroligt viktigt att lyssna på vad kroppen har att säga. Så enkelt som en förkylning kan vara en signal från din kropp.

Som sagt, kommer jag att läsa ett kapitel i taget och de guldkorn jag hittar kanske jag delar med mig av här. Vill du inte vänta på att jag eventuellt kommer att dela med mig av godbitar ur boken, så rekommenderar jag dig att beställa den nu direkt via Bokus hemsida. Där är den nämligen just nu till specialpris. Normalt kostar boken där 177:-, men just nu för att fira förstaplaceringen på topplistan, kostar boken bara 149:-.

Här kommer du direkt till boken….

bok-lar-dig-leva

Lämna en kommentar