En Kommentar

Jag vet inte om det är rätt eller fel, men jag ber Gud om tecken lite nu och då. Det borde inte vara fel. Jag vill ju göra som han vill och det vet jag ju inte vad det är om jag inte får tecken från honom. Jag hör ju inte honom säga klart och tydligt gör si eller gör så. Det hade varit mer praktiskt, men jag får väl hålla mig till olika tecken.

Häromdagen bad jag om ett tecken om det jag skriver här. Jag tycker det är väldigt roligt att skriva här och jag gör det gärna. Men om Gud tycker att jag ska lägga min tid på annat så är det väldigt dumt att jag fortsätter med detta. Han kanske har ett annat, ett väldigt viktigt uppdrag som han vill att jag ska göra.

Jag kan i och för sig på ett sätt tycka att detta kan vara lite viktigt också. När jag skriver här så tycker jag att min tro stärks. Och om någon läser min vandring kanske denna “någon” också väljer att avvika från Satans hemska lögner och börjar följa Jesus istället. Det hade ju varit bra.

Men Gud tycker kanske att min tro kan stärkas på annat sätt. Kanske att det inte är speciellt troligt att jag med min text ska omvända någon från New Age till Jesus. Jag har ingen aning om ifall det ens är någon som läser det här. Är det ingen som läser så är det inte någon som lär vända om från New Age till Jesus den här vägen….  Och även om någon läser så är det kanske inte till någon nytta för Gud. Han tycker kanske att andra saker är viktigare.

Jag har i alla fall bett om ett tecken. Tycker Gud att jag ska fortsätta skriva här, så vill jag ha en kommentar senast imorgon när jag skrivit klart morgondagens inlägg. Jag bad om detta redan häromdagen, så han har haft tid på sig… Och eftersom ingenting är omöjligt för Gud så hade jag inte behövt ge honom någon tid alls. Det är för min skull, för min tro, som jag gav honom extra tid.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.