Inblick

Nu är jag prenumerant på tidningen Inblick 🙂 Jag tog en kvartalsprenumeration, för att testa lite. Jag valde att få den i pappersformat eftersom jag tycker det är lite roligare.

Jag fick mitt första nummer i fredags och det var helt okej. Risken är bara att jag kommer att tröttna på den. Jag är inte så intresserad av att läsa nyheter egentligen och läser därför aldrig några. Fast nuförtiden ser jag inga nyheter på tv heller och jag lyssnar inte på radio. De nyheter jag får till mig är de som står på löpsedlarna och de rubriker som lokaltidningen visar i sin app. Det är inte så bra egentligen. Man bör ju hålla sig i alla fall lite uppdaterad.

Men jag tycker det är så ointressant allt som händer. Det är så oviktigt på något vis. Nuförtiden handlar rubrikerna bara om Corona. Och innan var det antingen några politiker som sa något som alla andra inte höll med om eller så var det krig någonstans eller folk som försökte fly från det.

Att säga att krig och Corona är oviktigt är förstås inte bra, men det blir så tjatigt. Jag orkar inte höra. De vrider ju allt till det negativa dessutom.

Nu hoppas jag i alla fall att tidningen Inblick ska hålla mig lite uppdaterad. Jag tänkte att om jag ska ha nyheter så kan de lika gärna komma från en kristen tidning. Och Inblick presenterar nyheter från TT, vilket känns bra.

Vet du inte vad Inblick är så hittar du dem här -> Inblick.se

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.