ingen kommentar

Ingen kommentar än….

Jag gav Gud fram tills när jag skrivit klart dagens inlägg att ge mig en kommentar. Om jag inte får det så är det ett tecken från Gud att jag inte ska fortsätta att skriva utan göra något annat för honom. Då har han ett viktigare uppdrag åt mig. Men vilket är det? Det har jag ingen aning om. Hur ska jag kunna veta det? Vad är det som Gud helst av allt vill att jag ska göra? Vad ska jag lägga min tid på?

Visst kan jag sitta och läsa Bibeln hela dagen det vill an säkert, men är det “bara” det jag ska göra? Det finns ju så mycket mera. Jag kan ju fortsätta be om tecken, men det kommer ju ta evigheter innan jag klurat ut vad jag ska göra om jag bara ska gå efter tecken. Särskilt när jag inte har någon aning.

Jag menar, jag kan ju be; vill du att jag ska arbeta i huvudsak inomhus eller utomhus? Visa ett tecken så att jag vet vilket. Hur lång tid ska jag låta honom visa tecken och hur vet jag att det tecknet verkligen kommer från Gud? Och när jag vet om han vill utomhus eller inomhus, då vet jag ju ändå egentligen inte alls vad han vill att jag ska göra.

Jag tror att han vill att jag ska vara någon typ av Herde, men vad gör en herde idag? En herde = Bonde? Men vad betyder det? Vad är det jag ska göra? Jag blir snart galen av att inte veta…. Jag får väl bara försöka lita på Gud….

Nästa vecka blir det mest troligt inte fler inlägg i alla fall. Någon kommentar har jag ju inte fått. Kanske jag kan skriva om det som Gud vill att jag ska göra… Men det blir en senare fråga… Hoppas jag kommer på det under nästa vecka…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.