Målning istället för Bibel

Idag satte jag mig för att studera Bibeln, men nu i efterhand förstår jag att Satan var närvarande. I hans värld så är allt annat viktigare än att jag studerar Bibeln. Därför blev det att jag gick ut och målade ett uthus istället. När jag gjorde det kändes det bra och när jag var klar kände jag mig också väldigt nöjd, men nu vet jag hur det egentligen förhöll sig.

Innan jag gick ut så tänkte jag att jag kan ju måla en liten stund bara, så kan jag läsa efter det. När jag stod där vid husväggen så tänkte jag att jag kan måla den lilla biten fram till…. men när jag målade där så tänkte jag att jag undrar hur det går att måla där uppe… Kan jag stå på stegen och nå? Jag flyttade stegen och målade på det kluriga stället och rätt vad det var så var hela den stora hinken med färg slut och jag också.

Sedan visade det sig att båda sönerna skulle komma hem och jag som inte ens förberett med någon mat. Det blev att snabbt hitta på något. Självklart ville jag vara med sönerna när de kom. Den ena träffar jag så väldigt sällan nuförtiden.

Men det dagen resulterade i att Bibeln legat nästan orörd hela dagen. Jag började med att läsa efter min bibelläsningsplan och bra är väl det i alla fall, men det räcker inte för mig. Jag vill och behöver mycket mera.

Ska bli intressant att se vad Satan lockar med härnäst. Han är verkligen en lurig rackare….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.