Sjöbergs Förlag

Först och främst, detta inlägg är INTE sponsrat av Sjöbergs förlag, även om man kanske skulle kunna tro det 🙂 Bilden har inte något med Sjöbergs förlag att göra, det är som vanligt en bild från Pixabay.

För ett tag sedan skrev jag ju att jag saknade Kristen inspiration. Jag letade bland annat efter tidningar och hittade några varav en har jag blivit prenumerant på. Jag vet inte exakt vad jag letade efter när jag hittade Sjöbergs Förlag, men direkt när jag kom till deras hemsida, insåg jag att det var en spännande butik.

Jag kikade runt och tyckte att det var mycket som såg spännande ut. Bland annat visade det sig att de hade en bokklubb!! Alltså, jag visste inte att det fanns något sådant. Som anhängare av New age behöver man knappt leta för att hitta alla möjliga spännande butiker och klubbar, det kommer nästan mot en. Och det förstår jag nu hur det hänger ihop… Men jag hade aldrig sett eller hört talas om att det skulle finnas motsvarande för Kristna.

När jag hittade Sjöbergs förlag och kikat runt lite på deras hemsida bestämde jag mig för att gå med i Bokklubben. Det fanns nämligen inte något köpkrav eller att man tvunget skulle vara med ett antal månader. Nej, det var bara ett intressant välkomstpaket. Tre böcker för 99:-.

Efter att jag klickat på köp knappen så tänkte jag att böckerna borde vara hos mig ungefär en vecka senare. Men det gick snabbare än en vecka, kommer inte ihåg, men jag blev förvånad över hur snabbt de kom.

Jag har visserligen inte läst klart någon av böckerna än, men börjat på två av dem och de är jättebra!! Förälskad i böckerna och förälskad i Sjöbergs förlag, så har jag efter att jag blev medlem beställt ytterligare en gång och leveransen gick lika snabbt då.

I förra veckan fick jag brev om nästa månads bok i bokklubben och den tänker jag också ta emot och läsa. Eventuellt är den ett svar från Gud på en bön, så det ska bli väldigt spännande.

Jag kommer med all sannolikhet att återkomma till Sjöbergs förlag och skriva mera om dem framöver för jag kommer att handla av dem om och om igen 🙂

Tack Sjöbergs förlag för att ni finns!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.