Svarar på alla typer av bön

Jag tycker att Gud är helt fantastisk. I förra veckan gjorde jag en prisförändring på några strumpor som jag säljer på Strumpbutiken.com. Jag vill kunna sälja mina strumpor så billigt som möjligt för att så många som möjligt ska kunna köpa dem eftersom de faktiskt hjälper användaren.

Just dessa aktuella strumpor var det en kund som köpte i förra veckan. Efter att kunden beställt visade det sig att jag är i behov av att beställa hem fler. Då upptäckte jag att återförsäljaren höjt priset på dem.

Jag började då fundera på om jag också skulle bli tvungen att höja priset och började räkna på kundens beställning som ett exempel. Det visade sig att även innan höjningen från återförsäljaren var min förtjänst väldigt låg, ja näst intill obefintlig faktiskt. Efter att ha räknat en lång stund så bestämde jag mig till slut för att höja priset och för vad strumporna skulle kosta efter höjningen.

Det blev en stor höjning och jag blev osäker på om jag verkligen gjorde rätt som höjde priset. Alltså jag vill ju inte bli girig. Därför vände jag mig till Gud. Jag sa till honom att om han tyckte att höjningen var okej, så ville jag ha en kund som köpte av just dessa strumpor innan måndag morgon. Frågan till Gud ställdes sent torsdag kväll.

Man ska veta att jag inte säljer av de här strumporna varje dag, inte varje vecka heller och i förra veckan hade jag ju redan haft en kund som köpte av dem. Sannolikheten att någon skulle köpa sådana strumpor under helgen var därför ganska liten. Men jag tänkte att eftersom Gud kunde skapa hela världen, så borde han kunna ordna fram en sådan kund på en helg om han anser att det är rätt.

Jag var ganska nervös när jag satte mig vid datorn för att undersöka helgens alla beställningar. Men, det visade sig att Gud tyckte att jag gjort rätt 🙂 Det var faktiskt en kund som handlade av just dessa strumpor, trots att jag höjt priset. Jag är oändligt tacksam för svaret. Nu behöver jag inte ha dåligt samvete för höjningen. Den var verkligen befogad.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.