Youtube inspiration

Youtube är en bra källa för väldigt mycket. Jag har en granne som alltid kollar på Youtube först och provar själv, innan han eventuellt anlitar en expert. Oftast anlitar han ingen expert alls utan är nöjd med det som Youtube visar. Han hade det som referens när han skulle tejpa sin frus fot efter att hon stukat foten och han har haft det för att laga saker i huset och bilen.

Jag skulle kanske inte använda Youtube på det viset, men han gör så… Fast det finns väldigt mycket användbart på Youtube. Jag har lärt mig vika sådana där lakan med resår och hur man gör en time-map, via Youtube.

Det är inte bara att man lär sig saker via Youtube, där finns ju massor med inspiration också. Häromdagen kände jag mig lite off och då var det faktiskt några klipp på Youtube som hjälpte mig. Klippen jag ser på nu handlar oftast om Bibeln och klippen jag såg på häromdagen och som hjälpte mig igång var Bibelrelaterade.

Det jag såg på var från Bibel Bujo. Jag kommer inte ihåg exakt vilka filmer det var jag såg på, men här nedan klistrar jag in den senaste.

Denna gillade jag mycket! Självklart prenumererar jag på kanalen så att jag inte missar när nästa film kommer. Eftersom jag nyligen hittat kanalen så har jag många äldre klipp att titta på, vilket är bra. Jag hoppas kunna lära mig mera om hur hon gör och börja på något liknande själv. Jag har testat lite och det är verkligen väldigt roligt. Dock är jag extremt dålig på att skriva sådär fint, men jag tänker att det får väl kvitta då. Jag kan skriva fult med olika färger på pennorna och med olika storlek på bokstäverna, så blir det lite roligt i alla fall 🙂 Syftet är ju inte att det ska bli något att visa upp, syftet är ju att spendera kvalitetstid med Gud 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.