Bloggar om Tarot

Sökte idag efter bloggar som handlar om Tarot. Tänkte se vad andra skriver om ämnet. Men det var en besvikelse. De flesta bloggar jag hittade hade inte uppdaterat på väldigt länge. Synd! Finns det verkligen så lite att säga om Tarot? Det tror inte jag. För det första finns det ju 78 olika kort att prata om. Sedan finns det oändligt med tarot lekar. Om man tittar på t.ex. 10 i mynt i en lek, så ser den helt annorlunda ut i en annan lek. Det beror såklart på att det finns många olika tolkningar av samma kort. Det är lite av det som gör det så spännande tycker jag.

Förutom alla korten och de olika kortlekarna så finns det också mängder med olika sätt att lägga ut korten på. Jag är säker på att det finns mycket att skriva om just Tarot och jag tänker själv utöka antalet inlägg inom området.

Idag ska jag plocka fram en kamera och ta lite trevliga bilder att förgylla kommande Tarot inlägg med.

Av de bloggar jag hittade fanns det ändå några som var lite mer aktiva. Kanske inte så roliga alla, men det var i alla fall bloggar om Tarot och de var någorlunda aktiva. Här kommer en lista:

  • Tarotguiderna.se, inte så många blogginlägg om just Tarot, men en blogg finns och ett flertal tarot uttydare att komma i kontakt med om man vill.
  • Luckytarot.co, skriver en del om stjärntecken och numerologi, som är en viktig del av Tarot. Har även rena Tarot inlägg. Även här kan du komma i kontakt med tarot uttydare.
  • http://ravenlady.bloggsida.se, skrev sitt sista inlägg i augusti 2014. Finns mycket att läsa, fast inte bara om tarot.
  • http://kaylas-tarotsida.weebly.com/tarotblogg, kanske den mest aktiva bloggen. Har kommer det regelbundet upp Tarotskop. Tarotskop är personligen något jag inte tidigare hört talas om, men det verkar spännande och jag ska läsa mer på denna blogg för att lära mig mer.
  • Vipstar.nu inte så mycket en blogg även om det också finns, men otroligt jättemycket att läsa om både tarot och annat spännande.

Ja, det var de jag hittade när jag letade. Vet du någon mer så skriv gärna en kommentar här nedan.

tarot

Lämna en kommentar