Boken Lär dig leva – del 3

Nu har jag kommit ännu en bit in i boken “Lär dig leva” av Mats och Susan Billmark. I början av boken stod det att man skulle läsa ett kapitel i taget för att verkligen ta till sig innehållet och eftersom jag gör som de säger, så tar det lite tid att ta sig genom den. Dessutom läser jag andra böcker samtidigt.

Jag beställer mina böcker på nätet antingen via Adlibris eller Bokus och då är det svårt att i förväg bläddra i boken man funderar på att köpa. Därför tänkte jag att jag bläddrar lite i den här boken som jag håller på att läsa, så att du som ännu inte köpt den får en lite bättre inblick i hur den ser ut.

Boken finns alltså hos Adlibris och Bokus, för 159:- resp. 149:-.

Mina tidigare inlägg om boken hittar du här:

Ännu ett inlägg kommer när jag läst klart boken eller om jag hittar något som jag absolut känner att jag måste dela med mig av.

Lämna en kommentar