Crystal visions tarot

Crystal visions tarot är min absoluta favorit lek. Jag bara älskar bilderna som är på korten. Det är en lek av Jennifer Galasso. Man kan beställa den hos Adlibris för 159:- här….

Leken innehåller faktiskt 79 kort. De flesta tarot lekar innehåller endast 78 kort, men i den här leken finns det ett kort som kallas för det okända. Personligen har jag faktiskt lagt det åt sidan för jag tycker inte att det hör hemma i en tarotlek. Visserligen blir inte leken hel när jag plockar ur ett kort, men jag har ändå valt att göra så.

Jag gillar speciellt mynt korten i den här leken eftersom det är en så fin berättelse i dem. Det är ett par som ska bygga sig en trädgård och för varje kort i leken så blir trädgården mer och mer klar. På kort sex t.ex. så skördar kvinnan på kortet från sina bärbuskar och delar skörden med fåglarna som är där. På kort tre i samma svit håller mannen på att bygga en liten fontän.

Här är ett litet slumpvis urval av kort  ur leken. (slumpen finns ju inte, men det blev i alla fall de här korten)

tarot-kort-favorit

Fler och kanske bättre bilder ur den här leken kommer att komma framöver. Det är som sagt min favorit lek.

Lämna en kommentar