Det finns inga måste

Tänk dig ett liv helt utan måste! Visst hade det varit fantastiskt! Men det bästa är att det faktiskt inte finns några måste.

Det är helt dina fria val. Du måste inte laga mat och du måste inte städa. Du måste inte tvätta och du måste inte köra till jobbet.

Men jag skulle tro att du skulle vilja ha en bit mat i magen och jag tror att du tycker att det är trevligare när det är städat. Jag tror också att du skulle tycka att det känns roligare att visa sig bland folk om kläderna är hela och rena. När det gäller jobbet, hoppas jag att du har ett så roligt jobb att du längtar dit. Har du inte det, så tror jag nog att du ändå vill gå dit eftersom du gärna tar emot lönen.

Du ser, det finns inga måsten! Bara frivilliga aktiviteter. Visst är det fantastiskt.

Idag har jag tillexempel rensat en hink med ogräs i trädgården. Det var inte så svårt, för det finns väldigt rikligt med ogräs i vår trädgård, men jag valde helt själv att göra det. Det var ingen eller inget som tvingade mig, inte ens jag själv. Men jag tycker som de flesta andra att det ser bättre ut utan ogräs och jag vill gärna se på alla blommorna som växer, inte bara kvickroten och allt vad det är för ogräs. Så jag valde helt själv att gå ut i trädgården för att ta hand om en hink ogräs.

Vad vill du göra?!

1 tanke på “Det finns inga måste

Lämna en kommentar