Ditt bästa liv

Just nu läser jag för andra gången boken “Ditt bästa liv“. Det är verkligen en bok jag gillar. Den är full med övningar som får en att tänka till. Vad är det jag vill egentligen. En fråga som jag fick fundera över igår var vad jag skulle göra om jag hade 10 miljoner att göra av med på något/någon annan än mig själv. Det är en annorlunda fundering. Ofta fundera man kanske över vad man skulle göra om man vann en miljon, men då funderar man ju på vad man ska ha den till själv. Kanske man vill göra en resa, byta bil eller renovera huset. I den här boken skulle man alltså fundera över vad man skulle göra för någon/något annat.

Jag kom fram till att jag skulle borra brunnar för vatten i Afrika. Vad skulle du göra?

Boken finns på Bokusoch just nu kostar den 215:-. Den ser kanske tråkig ut på utsidan, men den är väl värd sina pengar. Lättläst och full med tips.

Ditt bästa liv

Lämna en kommentar