En enkel fråga

Jag har börjat använda mig av en enkel liten fråga. Jag ställer den varje dag. Ibland flera gånger varje dag. Frågan hittade jag i boken “Var den du är och förändra världen” av Dr. Dain. Frågan kan tyckas enkel men den är kraftfull. Och det roliga är att man behöver inte svara på frågan. Det räcker att man ställer den. Universum tar hand om svaret åt en. Det är fantastiskt. Frågan är:

Hur blir det bättre än såhär?

När man ställt frågan börjar universum genast att arbeta för att det ska bli ännu bättre än det du redan har. Spelar inte någon roll i vilket sammanhang det gäller. Jag har testat när jag är ute och går med hunden, när jag äter frukost och när jag betalar räkningar. Vad jag kan komma på nu så har det varje gång gjort att jag av någon anledning känt mig bättre till mods. I vissa fall har omedelbara förändringar skett som gjort att situationen blivit märkbart bättre. Alla förändringar kan man inte räkna med att man ska märka av direkt, men oavsett hur lång tid förändringen tar, så känner jag mig alltid lite piggare och lite gladare så fort jag ställt frågan. Prova du också.

Hur blir det bättre än såhär?! 

Lämna en kommentar