Färg

Det var länge sedan jag skrev något om färg. Knasigt egentligen eftersom färg är något som påverkar oss varje dag. Överallt finns det fullt med färger och varje färg har sin betydelse. Att färger är viktigt för oss är inte svårt att förstå. Ta en sådan enkel sak som film. För hur många är det som idag väljer att se en film i svartvitt. Tror inte det finns någon i detta land som har en tv som bara visar svart-vitt. Varför? Självklart för att det är så mycket trevligare att se en film i färg. Det ger så mycket mer.

När du på morgonen står framför din garderob och ska välja vilken tröja du ska ha på dig för dagen, så låter du färger spela roll i ditt val. Ska du välja en gul tröja (förmodligen inte eftersom det är inte är så vanligt med gula tröjor och kläder) eller ska du ta den blå? Valet du gör, oftast helt omedvetet om att färgen spelar dig någon roll, speglar ett behov din kropp har efter en speciell färg.

Som du kanske känner till har vi alla en aura och den består oftast av flera färger i en härlig mix. Men det du gör och de färger du väljer att ha runt dig, påverkar hur din aura ser ut. Jag föreslår att du väljer att variera färgerna på dina kläder så att du får till dig alla färger. Alla är nämligen lika viktiga.

fargpennor

Lämna en kommentar