Ge inte upp

Igår skulle jag fixa ett inlägg, precis som vanligt, men ingenting fungerade som det skulle. Hela sidan var så seg att man kunde ta en fikapaus för varje liten sak man klickade på, innan det hade laddat färditg. Att lägga in bilder var helt hopplöst, det gick inte alls och har inte gått på flera dagar.

Men envis som jag är försökte jag ändå. Tänkte att om jag gör en film med telefonen så kanske det fungerar. Jag spelade in filmen och det gick sådär. När jag spelat in filmen klart insåg jag att jag hade missat massor av viktig information. Men ok, tänkte jag, det kan jag kanske komplettera med på annat sätt. Så förde jag över filmen till datorn och skulle börja ladda upp den till Youtube. Men innan jag började så fick jag se att miniatyrbilden för filmen var upp och ner. Konstigt tyckte jag, men tog ändå en titt på filmen i datorn innan jag skickade iväg den. I telefonen var det inga problem med filmen, men i datorn var hela inspelningen upp och ner.

Då var klockan mycket och jag var trött efter en dag med många andra utmaningar. Så jag la faktiskt ner försöket att få till ett inlägg igår. Men skam den som ger sig. Efter en natts vila tänkte jag att jag ska försöka igen. Och tänka sig. Nu fungerar allt så som man kan förvänta sig.

Så det jag vill ha sagt idag är; ge inte upp. Men om det inte fungerar riktigt som du vill, ta en paus, gå och gör något annat. Ibland, som i mitt fall, löste det sig av sig själv. Ibland kommer man på ett sätt att lösa problemet på om man bara lämnar det och tänker på något annat ett slag.

 

Lämna en kommentar