Välkommen!

I den här bloggen kommer du kunna läsa om sådant som jag använder papper och penna till. 

Det kommer att bli en del om hur jag skriver dagbok, vilket jag gör för att må bra. Jag har nämligen en tendens att låta mina tankar dra iväg mig på väldigt tråkiga vägar, vägar som leder till depression om jag inte är uppmärksam. Jag har varit i depressionsträsket mer än en gång vilket jag inte vill igen. Därför tar jag till papper och penna och låter tankarna hamna på papper så snart jag anar att de är på väg åt fel håll. Mitt dagboksskrivande hoppas jag därför ska kunna bli en del i denna blogg och jag hoppas att det kan inspirera dig att själv börja skriva om du inte redan gör det.

En annan viktig del i den här bloggen kommer att handla om planering. Jag har genom åren provat på alla möjliga metoder att planera, men nu slutligen landat i Bullet Journaling. Men min Bujo ser inte ut som de som du vanligtvis ser på nätet. Jag började som de, flera gånger, men det slutade hela tiden med fiasko. Nu använder jag inte bujon för att den ska se fin ut utan för att den ska fungera för mig.

Slutligen kommer bloggen att kretsa kring Bibeln. Jag har i princip hela mitt liv varit andligt vilse, men när jag äntligen började läsa Bibeln, så förändrades allt. Jag är så glad och tacksam för orden som finns däri. De har verkligen gett mig styrka och ett helt nytt liv. Jag förstår att en del tycker det är jobbigt med folk som säger sig älska Jesus och prisar honom överallt där de går. Jag tycker själv fortfarande att det är lite jobbigt. Men det är otroligt viktiga ord som står i Bibeln och jag har hittat metoder för att ta till mig det med hjälp av papper och penna.

Tanken här är inte att undervisa något. Varken något ur Bibeln eller om Bullet Journaling. Jag tänker bara dela med mig av vad jag gör och upplever, så får du göra precis som du vill. Se den här bloggen som en källa för inspiration. 

Lämna en kommentar