Irritation och svårt att höra

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om idag. Dessvärre har jag problem med att höra min röst också. Jag vet vad det beror på. Jag har för mycket annat i mitt huvud och då är det väldigt svårt att höra. Idag sitter jag på en helt ny plats dessutom. Hela kontoret har tillfälligt hamnat i mitt kök. Så kombinationen av att vara på en plats där jag normalt inte hör Gud med det där att huvudet är fullt med annat, gör att det är väldigt svårt att höra vad han säger. Köket är för mig en väldigt dålig plats att höra Gud, alltid. Jag är nog ofta lite mer stressad när jag är i köket än när jag är i övriga huset. När jag är i köket så ska maten lagas och disken plockas undan och snabbt ska det gå så att man kan slippa det så fort som möjligt. Men jag gör väl som jag brukar göra nu för tiden…. jag “ropar” väl på honom, så får vi se om han dyker upp. Hallo….. Gud, är du där.

-Ja, jag är här, och det är för att din ena skrivare plötsligt tystnade. Surret från den fyllde också ditt huvud tidigare.

-Jag vet, den var ganska irriterande.

-Ja och irritation är inte någon bra start för att prata med sin Gud. Ingen vill ju prata med någon som är irriterad.

-Men om man är irriterad då? Det är kanske då man helst och mest behöver prata med sin Gud.

-Det kan hända, men det blir inte bra. Då behöver man lugna ner sig själv först. Ta ett par djupa andetag och fundera på varför man är så irriterad. Ofta är irritationen onödig.

-Det är den väl inte. Hur kan den vara det.

-Ja, alltså vad var det för vits för dig att vara irriterad på en skrivare.

-Den gjorde ju så att jag inte hörde dig.

-Du kunde stängt av den eller ignorerat den.

-Förresten var jag inte Så irriterad.

-Nej, men det i kombination med allt annat i din värld idag, så var det tillräckligt. Din sömn ligger ju inte i fas heller och det gör att irritationen lättare kommer fram också.

-Jo, det vet jag.

-Dessutom så är det meningen att du ska äta Levaxin varje dag, för dina ämnesomsättningsproblem.

-Jaså vi pratar om mina sjukdomar också här….

-Nej, inte egentligen, men det jag ville ha sagt var att eftersom du inte ätit dem som du borde så kanske det finns andra orsaker också till varför du är lättirriterad och inte hör mig.

-Suck… är du min mamma eller?

-Nej, din Gud 🙂

-Dubbel suck!!

-du tar inte hand om dig själv. Vill du fortsätta att höra mig så måste du det. Och jag tror att du vill höra mig.

-Ja, det vill jag gärna. Du är typ det bästa som hänt mig på väldigt länge.

-Då så…. se till att ta väl hand om dig själv.

-Suck. Jag ska försöka…. men det känns som att jag sagt flera gånger förut.

-Det har du och det är egentligen inte bra att säga att man ska försöka och sedan inte göra något åt det. Men, jag vet att du jobbar mer från grunden, fast på utsidan och det är bra. Det kommer att hjälpa i längden.

-Du menar med organiseringen och det.

-Ja, det kan man säga. Du organiserar ju hela livet, inte bara hyllor och skåp. Din organisering kommer att hjälpa dig när du kommit en bit på vägen och därför tjatar jag inte jättemycket om allt det där andra.

-Jag tycker du tjatar ganska mycket.

-Inte så som jag borde.

-Ok. Nu måste jag i alla fall sluta skriva för idag. Vi hörs väl på måndag?

-Jag tänker vara här i alla fall 🙂

-Ok, trevlig helg då!

Lämna en kommentar