Lär dig leva boken

Nu har jag läst en bit till i boken Lär dig leva av Mats Billmark. (Läs gärna förra inlägget om boken här…..). Jag har läst ett kapitel om självkänsla. Men tyvärr var det en besvikelse. Kapitlet var väldigt kort och gav få tips på hur man kommer till rätta med problemet dålig självkänsla. Det man fick veta var vad det kan bero på och hur det yttrar sig. Men jag som har dålig självkänsla vet redan att jag känner mig värdelös och behöver ingen bok för att få veta det. Det jag vill ha en bok till är att få tips på hur jag ska komma till rätta med problemet.

Jag hade höga förhoppningar om boken, men tyvärr så är jag för tillfället inte riktigt nöjd. Den är visserligen lättläst, men den ger för få konkreta råd. Fast jag har ju inte kommit speciellt långt i den än, så det kan mycket väl ändra sig. Jag återkommer när jag läst lite mera.

bok-lar-dig-leva

Lämna en kommentar