Låter så enkelt

Ibland tycker jag att det låter lite väl enkelt allt det där jag själv skriver. Men det är inte så enkelt. Mår man skit så mår man skit och det är väldigt jobbigt att ta sig ur den där skiten. Har hela dagen idag varit ur form. Inget har varit roligt och jag har klagat och gnällt på barnen.

Det är långt från en depression, det vet jag, för jag har varit där också, men bara enstaka dagar kan också vara jobbiga. För min egen del handlar det idag om ett svek och en besvikelse som jag inte trodde var möjlig. Men nu vet jag det. Är väl bara att ta sig förbi det och se det på lite avstånd. Men som sagt har det varit väldigt tråkigt och jobbigt idag.

Så, vad kan man då göra åt det här? Vad har jag gjort idag? Ja, jag har gått i små butiker och tittat på olika vackra saker. Köpte inget, bara tittade. Det var blommor och fina skålar, vaser och krukor. Sådant som jag gillar. Sedan tog jag en liten prommenad i naturen och nu har jag suttit en stund framför datorn och roat mig lite.

Detta är vad jag har gjort och det har hjälpt, men det kanske inte funkar på dig. Jag tror att man måste göra det man själv tycker är roligt. Bara göra något för sig själv och njuta av det. Det har jag gjort och det har som sagt lyft mig ett steg upp och bort från sveket.

Men som sagt, jag vet. Är man i skiten är det inte alltid så enkelt som jag skriver att det är. Men för varje steg man tar ut ur skiten, så känns det ofta bättre, så kämpa på om du är där nere. Jag hejar på dig!

Lämna en kommentar