Meningen med livet

Det låter som en tung och jobbig titel på det här inlägget. Men meningen med livet är inte så svår egentligen. Jag anser att meningen med livet är att det ska levas. Och det är ju inte så svårt, eller? Fast man kan förstås göra det på olika vis. Jag tycker inte att man lever sitt liv om man sitter instängd i sin bostad och grubblar över vad meningen med livet är. Fast det är precis det både jag och många med mig gör.

Nu när hösten står för dörren är det perfekt att ge sig ut i naturen och verkligen leva livet. Titta på alla färger som livet ger dig. Det är fantastiskt! Det finns så mycket att upptäcka alldeles i närheten.

Men jag vet, det är svårt ibland. Idag har jag själv en sådan dag då jag helst vill sitta i sängen och inte göra något annat än att fundera ut vad jag egentligen ska göra. Fundera på vad meningen med livet är…. Jag ska faktiskt tillåta mig att sitta där i en kvart, men sedan får det vara nog. Sedan ska jag ta tag i mig själv och gå ut och gå en promenad i det härliga vädret som är idag (Kom ihåg, det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder)

lycklig

Lämna en kommentar