Om mig

Jag som står bakom den här sajten är en helt vanlig “Svensson” som heter Linda. Jag bor utanför ett litet samhälle i södra Sverige tillsammans med man och tre barn på ett mindre lantbruk. Jag älskar djur och på gården bor bland annat hästar, hund, katter och kaniner.

Jag har provat på det där med depression, men det är inget jag rekommenderar någon annan att prova. Jag är allmänt andligt intresserad och lägger ibland lite tarot kort. Jag tycker det är spännande med numerologi och färgernas betydelse i våra liv.

I den här bloggen samtalar jag med “min Gud”. Det kan tyckas lite konstigt. Det tyckte jag också när jag började, men nu har jag vant mig. Jag förespråkar ingen speciell religion även om jag tillhör den Svenska kyrkan och har en “egen Gud”. Jag tycker att var och en får tro på vad den vill. Att jag här pratar med “min Gud”, betyder alltså inte att jag vill omvandla alla till att tro på just den som jag tror på. Däremot hoppas jag att alla ska kunna få en liknande dialog med sin egen Gud som jag har här. Det har varit väldigt inspirerande för mig hittills.

Min förhoppning är att jag med mitt samtal kan sprida lite hopp och kärlek och kanske att få någon mer att prata med sin Gud.

cropped-flygande-hjarta-bild-copy.png

Lämna en kommentar