Om mig

Jag som står bakom den här sajten är en helt vanlig “Svensson” som heter Linda. Jag bor utanför ett litet samhälle i södra Sverige tillsammans med man och tre barn på ett mindre lantbruk. Jag älskar djur och på gården bor bland annat hästar, hund, katter och kaniner.

Jag har provat på det där med depression, men det är inget jag rekommenderar någon annan att prova. Jag är allmänt andligt intresserad och lägger ibland lite tarot kort. Jag tycker det är spännande med numerologi och färgernas betydelse i våra liv.

När jag vill veta hur man bör göra något, då tittar jag på hur djuren gör och på hur vi gjorde på stenåldern. Då hade vi inga problem med stress på det sätt som vi har idag och jag är osäker på om psykisk ohälsa var uppfunnit då. Bland annat tror jag att vistelsen i naturen är viktig för oss människor och tyvärr kommer många av oss alldeles för långt ifrån den, vilket eventuellt kan bidra till att vi mår psykiskt dåligt. Därför försöker jag spendera mycket tid i naturen och med mina älskade husdjur av olika slag.

 

cropped-flygande-hjarta-bild-copy.png

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.