Samtal med gud

Jag vet inte vad man ska tro, men jag har läst “Samtal med gud”. Verkligen tankeväckande bok. För mig känns det som står där väldigt klok och sant. Men ändå förstår jag inte riktigt.

Hade jag verkligen valt det problemet jag hade med svanskotan för ett par månader sedan och som fortfarande plågar mig en del. Då hade jag så ont att jag knappt kunde varken gå, sitta eller ligga. Varför valde jag det?

Väljer verkligen alla de som faller offer för olika typer av våld, att utsättas för detta våld. Det tycker jag är konstigt. Hur kan man välja det?

Men jag tror ändå på en kärleksfull Gud och jag håller med om att det är med hjälp av kärlek vi kan rädda världen och varandra. Jag tänker mycket på det som sägs i boken och det kommer förmodligen att påverka några kommande inlägg.

samtal-med-gud

Har du inte läst boken, tycker jag att du ska göra det. Den finns hos Bokus i poketform för 39:-. Där hittar du också några av fortsättningsböckerna.

Lämna en kommentar