Sofie om säsong 1, pdf -filen

Hej,

Det är Sofie här. Jag fick order om att informera dig om att du kan köpa hela säsong 1 som en pdf fil. Just nu så finns ju inte alla avsnitten till säsong 1 tillgängliga eftersom de inte blivit publicerade än. För dig som inte vill vänta på att då ta del av upplösningen på säsong 1 finns det nu alltså möjlighet att köpa hela säsongen som pdf fil. Filen kostar 50:- och den är på totalt 129 sidor inklusive en startsida och en avslutande sida.

Du behöver inte köpa serien, för den kommer att laddas upp gratis efterhand. Men om du vill stötta författaren så är detta ett sätt att göra det på.

Att läsa hela säsong 1 i ett och samma dokument fick mig att minnas tillbaka på hur det var då. De första gångerna som jag träffade Johan…. Det var väldigt spännande. Och så här i efterhand har jag svårt att förstå hur jag själv kunde göra som jag gjorde.

I säsong två som ju redan är klar och som just nu förbereds för att läggas ut, är jag lite mer i bakgrunden känner jag. Vet inte varför. Men i säsong tre. Oj oj oj… hjälp! Det är nog den jobbigaste säsongen för min del hittills. Säsong tre är inte klar än, men under de 14 första avsnitten har jag haft det jobbigt så det räcker tycker jag. Hoppas att det blir bättre mot slutet…

Just det, det var en sak till jag skulle informera dig om. Både jag och Johan har fått order om att komma in med extra inlägg såhär. Johan ska bland annat berätta lite om sina Biblar. Jag hade ju en kort presentation av mig själv i början av säsong ett, men hädanefter ska jag alltså komma in såhär lite extra och berätta om lite annat som händer här på Lileli.se. Alla avsnitten kommer även fortsättningsvis att publiceras på måndagar, men jag och Johan kommer bara att komma in lite då och då utan någon direkt plan. Det blir lite när det blir. När vi kan komma ifrån allt annat vi håller på med, så sätter vi oss här och berättar lite 🙂

Jag vet inte exakt vad jag ska berätta om, för jag tycker själv inte att jag har så mycket att komma med. Men nu har jag fått order om det, så det är väl bäst att göra som man blir tillsagd.

Här är förresten hela säsong 1:

Lämna en kommentar