Vad är en ängel?

Vad är en ängel egentligen? Ett ljusväsen skulle många svara. För mig är änglarna ren kärlek och inget annat. Jag ser dem inte som ljusväsen även om de kanske är det. För mig är de kärlek som finns till hands för att hjälpa mig när jag behöver hjälp. För mig räcker det att veta att de finns runt mig och runt oss alla hela tiden.

Många ger änglarna namn och visst har vi ärkeänglar som Mikael, Rafael och Gabriel m.fl., men spelar det någon roll vad de heter? Visst kan man ropa på t.ex. Mikael när man behöver hjälp med något speciellt och han kommer gärna och hjälper. Fast spelar det någon roll om det är Mikael eller någon annan som hjälper dig. huvudsaken är väl att få den hjälp man behöver.

Kom ihåg, du kan alltid be en ängel om hjälp. Själv brukar jag bara säga något i stil med “Snälla änglar hjälp mig med att samla ihop de här löven” eller “Snälla änglar ge mig lite extra kraft så att jag orkar med den här dagen”. Oftast känner jag omedelbart att det jag ska göra känns lite lättare. Jag ser då ingen ängel men jag vet att den är där och hjälper mig.

kärlek

Lämna en kommentar