Vad skyller du på

Det är lätt att skylla på omständigheterna när man ska nå sitt mål. En sak som jag tror att en och annan ser som ett hinder för att nå sitt mål är att de saknar pengar. Men varför ska det hindra dig? Pengar borde inte vara ett hinder. Finns de som har haft betydligt sämre ekonomiskt läge än dig och ändå lyckats. Pengar är inte allt. Vill du verkligen nå ditt mål, se till att göra en handlingsplan och se förbi ditt hinder.

Leta gärna reda på någon som lever precis det liv du önskar och se hur han/hon gjort. Var det pengarna som gjorde att han/hon lyckades? Kanske, men inte bara. Och är det ändå det, så får du se till att hitta ett sätt att komma runt det. För jag kan nästan lova dig att de finns de som lyckats med det du vill trots att pengar saknats.

Så brist på pengar kan du inte skylla på. Tänk rätt, tänk positivt!

tankratt-300

1 tanke på “Vad skyller du på

  1. Jag uppskattar ärlighet och du var inte den enda som hade problem med att läsa.. jag vet inte om det är för att jag har en stor skärm och därför ser det större än vissa andra? Aja, man måste prova för att veta =) Nu finns det uppe i textversion iallafall!

    Jag trodde i 21 år att pengar är allt.. vilket jag nu har insett att nej, så är inte fallet.. det är faktiskt skönt att jag har ändrat det som ger mig mervärde, eftersom pengar kan förändras och familjen (förhoppningsvis) alltid finns kvar.. Bra skrivet!

    Kram

Lämna en kommentar