Om mig och sidan

Hej!

Jag heter Linda och är numera följare av Jesus. Tidigare höll jag på med Tarot och andra dumma saker, men det aktar jag mig väldigt noga för nu. Tarot korten och det som jag höll på med då fick mig att hamna i mörka hål som ingen borde hamna i. Det kan fortfarande bli mörkt ibland, men med lite lovsång så känns det ofta lite bättre. Det där mörka har inte blivit så mörkt sedan jag började följa Jesus vilket jag är otroligt tacksam för.

På den här sidan kommer jag att skriva brev till mig själv i huvudsak, men du är naturligtvis välkommen att läsa dem. Breven kommer att innehålla tips och trix för hur jag kan hålla mig ovanför vattenytan och helst ta mig till stjärnorna, samt hur jag håller min tro på Jesus levande.

Bland annat kommer det att bli boktips, klipp från Youtube och inspiration för att hålla min planeringspärm inspirerande och användbar. Det kommer förmodligen bli väldigt mycket om papper och penna eftersom jag älskar allt sådant.

Förutom papper, pennor och Jesus, tycker jag väldigt mycket om att vara ute i naturen och promenera, gärna med min underbara hund. Eller så tar jag en ridtur på min fina Ardenner Garmana.