Om mig och sidan


Hej!

Jag heter Linda och är numera följare av Jesus. Tidigare höll jag på med Tarot och andra dumma saker, men det aktar jag mig väldigt noga för nu. Tarot korten och det som jag höll på med då fick mig att hamna i mörka hål som ingen borde hamna i. Det kan fortfarande bli mörkt ibland, men med lite lovsång så känns det ofta lite bättre. Det där mörka har inte blivit så mörkt sedan jag började följa Jesus vilket jag är otroligt tacksam för. .

Grunden för Lileli.se är berättelsen om Johan och Sofie. Detta är den andra berättelsen om Sofie. Den första var New age inspirerad, men är nu raderad för att aldrig komma tillbaka. Egentligen var det meningen att den nya berättelsen också skulle handla om i huvudsak Sofie, men när jag satt vid tangenterna och skrev blev det lika mycket eller mer om Johan. Därför heter Serien nu Johan och Sofie 🙂

Serien handlar kort och gott om hur Johan och Sofie lär känna varandra och allt som händer runt dem i vardagen.

Mitt intresse för papper, pennor, djur, natur och Jesus kommer att lysa igenom på flera ställen i berättelsen.