SERIEN OM JOHAN OCH SOFIE


Följ med Johan och Sofie på deras väg genom livet.

Berättelsen om Johan och Sofie är en påhittad berättelse. Men såklart finns det en del verkliga inslag i den. Var och en av händelserna kan hända vem som helst, men de flesta är inte med om så många olika saker som till exempel Johan är.

Jag har valt att skriva den här berättelsen i blogg-form. Helt enkelt för att det är ett format som passar mig 🙂 Dessutom gör det hela serien tillgänglig för vem som helst att läsa den.


Säsong 1

Redan från början får vi träffa både Johan och Sofie och deras kollegor i den lilla butiken ”Bland papper och pennor”. Johan och hans vänner Sillen och Skorpan jobbar på lagret och Sofie i den ena av de två kassorna.

Alla avsnitten i säsong 1 ->


Säsong 2

Under säsong 2 flyttas fokus lite från Johan och Sofie som ändå fortfarande har huvudrollerna i serien. Men plötsligt handlar allt om något helt annat. Kärleks-problem kvarstår, men nu har de fått annat att tänka på också.

Alla avsnitt i säsong 2 ->


Säsong 3

Säsong 3 är är nu igång. Hela den här säsongen utspelar sig under en enda intensiv helg för Johan och Sofie. Vi får även lära känna ganska många fler personer. Frågan är hur många av dem som kommer att hänga kvar.

Alla avsnitt i säsong 3 ->